E-handel

Fortifikationsverket arbetar aktivt med att införa E-handel. Den 16 september 2016 tecknades avtalet med systemleverantör Basware för ett E-handelssystem som vi benämner FortKöp.

Implementering av systemet är på gång och kommer successivt att tas i drift. Baswares lösning för E-handel och fakturahantering är enkel och användarvänlig som kommer att automatisera och effektiviserar våra inköpsrutiner, vilket gör det enklare för verksamheterna att hantera sina inköp.
 
Redan nu tar Fortifikationsverket emot e-fakturor från våra leverantörer. Fortifikationsverkets målsättning är att minska antalet skannade fakturor och övergå till elektroniska fakturor. Vi samarbetar med Opus Capita för att ta emot e-faktura. De har etablerade kopplingar mot de flesta aktörer som erbjuder tjänster för att generera e-faktura. Vill ni komma igång med att skicka svefaktura till Fortifikationsverket så kan ni kontakta victor.nanni@fortv.se eller 010-44 44 192.
 
För att vi ska kunna lägga upp er som leverantör hos vår VAN-leverantör behöver vi viss information:

  • EDI-adress – Organisationsnummer eller GLN-kod
  • VAN-leverantör
  • Kontaktuppgifter (e-post/telefonnummer)

Läs mer om Fortifikationsverkets fakturavillkor.

 


 

Fortifikationsverket

Telefon: 010-44 44 000

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Jag förstår