Lediga jobb

Vill du jobba med långsiktigt fastighetsförvaltande och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld?

Bland våra fastigheter finns hamnar, flygplatser, garnisonsområden, skjutfält och stora skogsområden för övning. Beståndet av byggnader är varierat och vi har verksamhet spridd över hela landet där Försvarsmakten har verksamhet.

 

Vi är experter inom området för skydd och säkerhet av byggnader och infrastruktur. Regeringen har gett oss i uppdrag att bidra till ett robust samhälle. Det gör vi bland annat genom att vara en del av Sveriges krisberedskap med expertkunskaper inom teknisk infrastruktur.

 

Som statlig arbetsgivare satsar vi mycket på våra medarbetares kompetensutveckling. Vi underlättar för medarbetare att få balans i livet, mellan arbete och fritid, karriär och familj.

 

För att prenumerera på Lediga jobb, klicka på knappen prenumerera längst ner på sidan. Fortifikationsverket administrerar inte spontanansökningar/intresseanmälningar. Vi erbjuder istället möjligheten att prenumerera på lediga jobb så att du får en påminnelse när det finns nya lediga anställningar att ansöka till. Du gör det enkelt genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din e-postadress. Om du tidigare har ett användarkonto, klicka på knappen Logga in för att göra ansökan eller ändra dina personliga inställningar. Fortifikationsverket kan tyvärr inte bevaka lediga jobb åt dig utan du måste alltid ansöka till de anställningar som annonseras.


 

Fortifikationsverket

Telefon: 010-44 44 000

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Jag förstår